Adela Dimoska профилна слика

Adela Dimoska

Adela Dimoska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@adela.dimoska -

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 265. (TOP 64%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 155. (TOP 37%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: adela.dimoska

Snapchat: adeladimoska

Instagram статистика
3217

Следачи
332

Просечен број лајкови на слики
5.25

Просечен број на коментари
296

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Adela Dimoska (@adela.dimoska) има 3217 Instagram следачи и е рангиран 265. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 5.25 коментари и 332 лајкови на слика и е рангиран 155. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Adela Dimoska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа