Adelina Tahiri профилна слика

Adelina Tahiri

Adelina Tahiri е македонска Пејачка и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@adelina_tahiri1 - Official video---> Me mire pa ty 🇦🇱 https://youtu.be/22WfVP9EU0E

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 2. (TOP 1%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 4. (TOP 1%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: adelina_tahiri1

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
324606

Следачи
3533

Просечен број лајкови на слики
11.0

Просечен број на коментари
432

Слики

Сумирано

Категорија: Пејачка

Моментално, Adelina Tahiri (@adelina_tahiri1) има 324606 Instagram следачи и е рангиран 2. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 11.0 коментари и 3533 лајкови на слика и е рангиран 4. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Adelina Tahiri, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Пејачка:
Оди на Instagram Топ Листа