Adrian Gaxha профилна слика

Adrian Gaxha

Adrian Gaxha е македонска Пејач и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@adriangaxha - Artist / Producer/ BrickRecords

Место на Instagram Топ Листа

Рангирана 4. (TOP 1%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангирана 12. (TOP 3%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: adriangaxha

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
125479

Следачи
1925

Просечен број лајкови на слики
30.5

Просечен број на коментари
928

Слики

Сумирано

Категорија: Пејач

Моментално, Adrian Gaxha (@adriangaxha) има 125479 Instagram следачи и е рангиран 4. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 30.5 коментари и 1925 лајкови на слика и е рангиран 12. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Adrian Gaxha, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Пејач:
Оди на Instagram Топ Листа