Alek Palada профилна слика

Alek Palada

Alek Palada е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@alekpallada - Snap:👻 alek.pallada

Место на Instagram Топ Листа

Рангирана 150. (TOP 36%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангирана 186. (TOP 45%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: alekpallada

Snapchat: alek.pallada

Instagram статистика
5881

Следачи
289

Просечен број лајкови на слики
0.5

Просечен број на коментари
378

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Alek Palada (@alekpallada) има 5881 Instagram следачи и е рангиран 150. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 0.5 коментари и 289 лајкови на слика и е рангиран 186. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Alek Palada, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа