Aleksandar Dadar профилна слика

Aleksandar Dadar

Aleksandar Dadar е македонска Стилист и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@dadar_alex - MakeUp | Artist | Trainer

Место на Instagram Топ Листа

Рангирана 42. (TOP 10%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангирана 188. (TOP 45%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: dadar_alex

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
18109

Следачи
287

Просечен број лајкови на слики
1.5

Просечен број на коментари
2089

Слики

Сумирано

Категорија: Стилист

Моментално, Aleksandar Dadar (@dadar_alex) има 18109 Instagram следачи и е рангиран 42. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 1.5 коментари и 287 лајкови на слика и е рангиран 188. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Aleksandar Dadar, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Стилист:
Оди на Instagram Топ Листа