Aleksandra Jankulovska профилна слика

Aleksandra Jankulovska

Aleksandra Jankulovska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@aleksandra.jankulovska - ○Macedonia○ ◇19 years old 👑

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 64. (TOP 15%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 272. (TOP 65%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: aleksandra.jankulovska

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
12517

Следачи
205

Просечен број лајкови на слики
3.5

Просечен број на коментари
68

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Aleksandra Jankulovska (@aleksandra.jankulovska) има 12517 Instagram следачи и е рангиран 64. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 3.5 коментари и 205 лајкови на слика и е рангиран 272. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Aleksandra Jankulovska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа