Aleksandra Petrovska профилна слика

Aleksandra Petrovska

Aleksandra Petrovska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@petrovskaaleksandra -

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 45. (TOP 11%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 84. (TOP 20%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: petrovskaaleksandra

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
15842

Следачи
489

Просечен број лајкови на слики
5.5

Просечен број на коментари
293

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Aleksandra Petrovska (@petrovskaaleksandra) има 15842 Instagram следачи и е рангиран 45. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 5.5 коментари и 489 лајкови на слика и е рангиран 84. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Aleksandra Petrovska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа