Alex профилна слика

Alex

Alex е македонска Блогер и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@majestic.at - only dead fish follow the stream //blogger

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 27. (TOP 6%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 78. (TOP 19%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: majestic.at

Snapchat: majesticbyalex

Instagram статистика
27446

Следачи
528

Просечен број лајкови на слики
2.5

Просечен број на коментари
533

Слики

Сумирано

Категорија: Блогер

Моментално, Alex (@majestic.at) има 27446 Instagram следачи и е рангиран 27. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 2.5 коментари и 528 лајкови на слика и е рангиран 78. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Alex, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Блогер:
Оди на Instagram Топ Листа