Ana Gjorgjieska профилна слика

Ana Gjorgjieska

Ana Gjorgjieska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@anagjorgjieska - SHINE like the STARS ✨💫🌟⭐️ 👻snapchat: anagjorgjieska

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 152. (TOP 37%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 178. (TOP 43%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: anagjorgjieska

Snapchat: anagjorgjieska

Instagram статистика
5818

Следачи
296

Просечен број лајкови на слики
2.0

Просечен број на коментари
439

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Ana Gjorgjieska (@anagjorgjieska) има 5818 Instagram следачи и е рангиран 152. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 2.0 коментари и 296 лајкови на слика и е рангиран 178. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Ana Gjorgjieska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа