Ana Najdovska профилна слика

Ana Najdovska

Ana Najdovska е македонска Блогер и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@bbynaj - Ana Najdovska James 4:17

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 380. (TOP 91%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 325. (TOP 78%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: bbynaj

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
1974

Следачи
156

Просечен број лајкови на слики
4.25

Просечен број на коментари
707

Слики

Сумирано

Категорија: Блогер

Моментално, Ana Najdovska (@bbynaj) има 1974 Instagram следачи и е рангиран 380. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 4.25 коментари и 156 лајкови на слика и е рангиран 325. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Ana Najdovska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Блогер:
Оди на Instagram Топ Листа