Ana Stojkovska профилна слика

Ana Stojkovska

Ana Stojkovska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@stojkovska.ana - ♍️ No one cares until you are pretty, rich or dying! 🦋

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 17. (TOP 4%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 85. (TOP 20%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: stojkovska.ana

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
40116

Следачи
488

Просечен број лајкови на слики
0.75

Просечен број на коментари
208

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Ana Stojkovska (@stojkovska.ana) има 40116 Instagram следачи и е рангиран 17. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 0.75 коментари и 488 лајкови на слика и е рангиран 85. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Ana Stojkovska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа