Anastasija Najdovska профилна слика

Anastasija Najdovska

Anastasija Najdovska е македонска Стилист и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@wakeup_for_makeup_by_ana - Green eyed ♉ Made in 🇲🇰 * MUA 💄 in 🇦🇪 *Adore 🍫 *Sometimes I love 🐾 more than people *Love to 📸 moments 👻: anajdova

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 79. (TOP 19%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 409. (TOP 98%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: wakeup_for_makeup_by_ana

Snapchat: anajdova

Instagram статистика
10479

Следачи
60

Просечен број лајкови на слики
1.5

Просечен број на коментари
760

Слики

Сумирано

Категорија: Стилист

Моментално, Anastasija Najdovska (@wakeup_for_makeup_by_ana) има 10479 Instagram следачи и е рангиран 79. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 1.5 коментари и 60 лајкови на слика и е рангиран 409. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Anastasija Najdovska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Стилист:
Оди на Instagram Топ Листа