Anastasija Paneska профилна слика

Anastasija Paneska

Anastasija Paneska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@anastasijapaneska - Anastasija better an oops than a what if. 👻➡paneska135

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 272. (TOP 65%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 136. (TOP 33%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: anastasijapaneska

Snapchat: paneska135

Instagram статистика
3156

Следачи
357

Просечен број лајкови на слики
4.25

Просечен број на коментари
138

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Anastasija Paneska (@anastasijapaneska) има 3156 Instagram следачи и е рангиран 272. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 4.25 коментари и 357 лајкови на слика и е рангиран 136. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Anastasija Paneska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа