Angela Stojoska профилна слика

Angela Stojoska

Angela Stojoska е македонска Стилист и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@angelastojoska - Fan page👇

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 283. (TOP 68%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 260. (TOP 62%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: angelastojoska

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
2959

Следачи
215

Просечен број лајкови на слики
3.25

Просечен број на коментари
436

Слики

Сумирано

Категорија: Стилист

Моментално, Angela Stojoska (@angelastojoska) има 2959 Instagram следачи и е рангиран 283. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 3.25 коментари и 215 лајкови на слика и е рангиран 260. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Angela Stojoska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Стилист:
Оди на Instagram Топ Листа