Angela Taseva профилна слика

Angela Taseva

Angela Taseva е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@an.tas - Believe in yourself and you will be unstoppable. 🏠 Skopje, Macedonia

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 33. (TOP 8%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 87. (TOP 21%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: an.tas

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
22599

Следачи
478

Просечен број лајкови на слики
1.0

Просечен број на коментари
1632

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Angela Taseva (@an.tas) има 22599 Instagram следачи и е рангиран 33. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 1.0 коментари и 478 лајкови на слика и е рангиран 87. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Angela Taseva, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа