Angela Zimoska профилна слика

Angela Zimoska

Angela Zimoska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@angiezimoska - 🏩MeD sTuDeNt👩🏻‍⚕️😷💊💉🔬 ..💓LoVe MeDicInE 💓.. EnjOy LiFe, BeCaUsE iT's ShOrT😉♐️😊Snapchat:angiezimoska

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 311. (TOP 75%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 190. (TOP 46%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: angiezimoska

Snapchat: angiezimoska

Instagram статистика
2661

Следачи
287

Просечен број лајкови на слики
20.5

Просечен број на коментари
287

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Angela Zimoska (@angiezimoska) има 2661 Instagram следачи и е рангиран 311. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 20.5 коментари и 287 лајкови на слика и е рангиран 190. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Angela Zimoska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа