Angelina Kitanovska профилна слика

Angelina Kitanovska

Angelina Kitanovska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@andzelika.ktn -

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 296. (TOP 71%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 295. (TOP 71%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: andzelika.ktn

Snapchat: andzelika.ktn

Instagram статистика
2836

Следачи
179

Просечен број лајкови на слики
1.0

Просечен број на коментари
660

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Angelina Kitanovska (@andzelika.ktn) има 2836 Instagram следачи и е рангиран 296. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 1.0 коментари и 179 лајкови на слика и е рангиран 295. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Angelina Kitanovska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа