Anita Fileva профилна слика

Anita Fileva

Anita Fileva е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@anitafileva - 👩🏻‍⚕️medical student. 🦁president of Leo Club Ignis 🔶snap: anitafileva. ♊️

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 376. (TOP 90%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 187. (TOP 45%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: anitafileva

Snapchat: anitafileva

Instagram статистика
2014

Следачи
289

Просечен број лајкови на слики
3.75

Просечен број на коментари
551

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Anita Fileva (@anitafileva) има 2014 Instagram следачи и е рангиран 376. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 3.75 коментари и 289 лајкови на слика и е рангиран 187. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Anita Fileva, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа