Antoanela Fileva профилна слика

Antoanela Fileva

Antoanela Fileva е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@antoanelafileva - Real men stay dedicated to one girl 😉 👻antoanelaf 👩🏻‍⚕️med student 🦁 leo member

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 231. (TOP 56%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 106. (TOP 25%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: antoanelafileva

Snapchat: antoanelaf

Instagram статистика
3791

Следачи
436

Просечен број лајкови на слики
2.25

Просечен број на коментари
389

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Antoanela Fileva (@antoanelafileva) има 3791 Instagram следачи и е рангиран 231. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 2.25 коментари и 436 лајкови на слика и е рангиран 106. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Antoanela Fileva, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа