Armend Ramadani профилна слика

Armend Ramadani

Armend Ramadani е македонска Стилист и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@armendramadani - booking hair and make up artist.. 0038975311027 0038922600155 Art fashion Facebook Armendramadani Snapp . armendramadani

Место на Instagram Топ Листа

Рангирана 31. (TOP 7%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангирана 150. (TOP 36%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: armendramadani

Snapchat: armendramadani

Instagram статистика
23677

Следачи
335

Просечен број лајкови на слики
2.75

Просечен број на коментари
1876

Слики

Сумирано

Категорија: Стилист

Моментално, Armend Ramadani (@armendramadani) има 23677 Instagram следачи и е рангиран 31. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 2.75 коментари и 335 лајкови на слика и е рангиран 150. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Armend Ramadani, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Стилист:
Оди на Instagram Топ Листа