Biljana Buckovska профилна слика

Biljana Buckovska

Biljana Buckovska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@buckovskab - 🖇Connect with people who remind you of what truly are.

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 246. (TOP 59%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 151. (TOP 36%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: buckovskab

Snapchat: buckovskab99

Instagram статистика
3459

Следачи
334

Просечен број лајкови на слики
1.0

Просечен број на коментари
287

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Biljana Buckovska (@buckovskab) има 3459 Instagram следачи и е рангиран 246. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 1.0 коментари и 334 лајкови на слика и е рангиран 151. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Biljana Buckovska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа