Boban Todorovski профилна слика

Boban Todorovski

Boban Todorovski е македонска Стилист и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@boban_todorovski_ - Facebook:Boban Todorovski👤 Snapchat: bobche_nash💬 Hairstylist and make up artist Skopje, Macedonia

Место на Instagram Топ Листа

Рангирана 247. (TOP 59%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангирана 307. (TOP 74%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: boban_todorovski_

Snapchat: bobche_nash

Instagram статистика
3456

Следачи
167

Просечен број лајкови на слики
4.0

Просечен број на коментари
1522

Слики

Сумирано

Категорија: Стилист

Моментално, Boban Todorovski (@boban_todorovski_) има 3456 Instagram следачи и е рангиран 247. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 4.0 коментари и 167 лајкови на слика и е рангиран 307. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Boban Todorovski, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Стилист:
Оди на Instagram Топ Листа