Boban Tunev профилна слика

Boban Tunev

Boban Tunev е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@bobantunev - Architecture & Design | Living nature | Coffeè 📐🌿☕️ 🇲🇰

Место на Instagram Топ Листа

Рангирана 57. (TOP 14%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангирана 27. (TOP 6%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: bobantunev

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
13926

Следачи
1207

Просечен број лајкови на слики
7.5

Просечен број на коментари
745

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Boban Tunev (@bobantunev) има 13926 Instagram следачи и е рангиран 57. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 7.5 коментари и 1207 лајкови на слика и е рангиран 27. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Boban Tunev, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа