Bojan Jovanovski профилна слика

Bojan Jovanovski

Bojan Jovanovski е македонска Ријалити Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@boki13official -

Место на Instagram Топ Листа

Рангирана 62. (TOP 15%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангирана 37. (TOP 9%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: boki13official

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
12786

Следачи
840

Просечен број лајкови на слики
1.75

Просечен број на коментари
831

Слики

Сумирано

Категорија: Ријалити Ѕвезда

Моментално, Bojan Jovanovski (@boki13official) има 12786 Instagram следачи и е рангиран 62. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 1.75 коментари и 840 лајкови на слика и е рангиран 37. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Bojan Jovanovski, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Ријалити Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа