Bojan Markov профилна слика

Bojan Markov

Bojan Markov е македонска Фотограф и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@bokimarkov - @begemel

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 124. (TOP 30%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 38. (TOP 9%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: bokimarkov

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
7015

Следачи
817

Просечен број лајкови на слики
12.25

Просечен број на коментари
504

Слики

Сумирано

Категорија: Фотограф

Моментално, Bojan Markov (@bokimarkov) има 7015 Instagram следачи и е рангиран 124. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 12.25 коментари и 817 лајкови на слика и е рангиран 38. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Bojan Markov, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Фотограф:
Оди на Instagram Топ Листа