Bojana U. профилна слика

Bojana U.

Bojana U. е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@bojana.una - Ok. But first food. 🍋 • Stai vicino tutto che ti fa felice • 🌍

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 280. (TOP 67%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 303. (TOP 73%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: bojana.una

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
3013

Следачи
171

Просечен број лајкови на слики
1.75

Просечен број на коментари
320

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Bojana U. (@bojana.una) има 3013 Instagram следачи и е рангиран 280. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 1.75 коментари и 171 лајкови на слика и е рангиран 303. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Bojana U., можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа