Bona Jankova профилна слика

Bona Jankova

Bona Jankova е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@jankovabona - 👻bona.jankova11

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 175. (TOP 42%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 123. (TOP 30%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: jankovabona

Snapchat: bona.jankova11

Instagram статистика
4925

Следачи
383

Просечен број лајкови на слики
7.25

Просечен број на коментари
510

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Bona Jankova (@jankovabona) има 4925 Instagram следачи и е рангиран 175. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 7.25 коментари и 383 лајкови на слика и е рангиран 123. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Bona Jankova, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа