Boris Vasovski профилна слика

Boris Vasovski

Boris Vasovski е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@borisvasovski - MyLife. Moments&Adventures Live for Travel/Exploring The World/Beautiful Destinations 🌍 Gentlemen's Code

Место на Instagram Топ Листа

Рангирана 78. (TOP 19%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангирана 32. (TOP 8%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: borisvasovski

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
10578

Следачи
959

Просечен број лајкови на слики
1.75

Просечен број на коментари
120

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Boris Vasovski (@borisvasovski) има 10578 Instagram следачи и е рангиран 78. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 1.75 коментари и 959 лајкови на слика и е рангиран 32. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Boris Vasovski, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа