Dafina Nasteska профилна слика

Dafina Nasteska

Dafina Nasteska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@dafinanasteska - 👻Snapchat: dafina_nasteska 💎Facebook: Dafina Nasteska 🌟National record in discus throw for pioneers🌟 ♋😈🔥

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 75. (TOP 18%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 31. (TOP 7%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: dafinanasteska

Snapchat: dafina_nasteska

Instagram статистика
10776

Следачи
1024

Просечен број лајкови на слики
0.75

Просечен број на коментари
139

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Dafina Nasteska (@dafinanasteska) има 10776 Instagram следачи и е рангиран 75. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 0.75 коментари и 1024 лајкови на слика и е рангиран 31. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Dafina Nasteska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа