Damjan Bajovski профилна слика

Damjan Bajovski

Damjan Bajovski е македонска Манекенка и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@bajovskidamjan - Menswear Essentials

Место на Instagram Топ Листа

Рангирана 84. (TOP 20%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангирана 208. (TOP 50%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: bajovskidamjan

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
9845

Следачи
267

Просечен број лајкови на слики
2.25

Просечен број на коментари
44

Слики

Сумирано

Категорија: Манекенка

Моментално, Damjan Bajovski (@bajovskidamjan) има 9845 Instagram следачи и е рангиран 84. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 2.25 коментари и 267 лајкови на слика и е рангиран 208. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Damjan Bajovski, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Манекенка:
Оди на Instagram Топ Листа