Daniel Kajmakoski профилна слика

Daniel Kajmakoski

Daniel Kajmakoski е македонска Пејач и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@daniel_kajmakoski - Singer and songwriter 🎤🎼✌️| X-factor Adria Winner 🎶| 🔭Fb: kajmakoski.daniel | Twitter: kay_makovsky | NEW SINGLE - SAMO ZA LJUBAV

Место на Instagram Топ Листа

Рангирана 13. (TOP 3%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангирана 8. (TOP 2%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: daniel_kajmakoski

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
45548

Следачи
2444

Просечен број лајкови на слики
16.5

Просечен број на коментари
304

Слики

Сумирано

Категорија: Пејач

Моментално, Daniel Kajmakoski (@daniel_kajmakoski) има 45548 Instagram следачи и е рангиран 13. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 16.5 коментари и 2444 лајкови на слика и е рангиран 8. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Daniel Kajmakoski, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Пејач:
Оди на Instagram Топ Листа