Daniela Gjurovska профилна слика

Daniela Gjurovska

Daniela Gjurovska е македонска Блогер и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@dgjurovska - 💫Go with the flow! ✂Fashion design-student 📷Fashion blogger B.U. brand ambassador

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 186. (TOP 45%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 334. (TOP 80%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: dgjurovska

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
4697

Следачи
148

Просечен број лајкови на слики
0.25

Просечен број на коментари
1335

Слики

Сумирано

Категорија: Блогер

Моментално, Daniela Gjurovska (@dgjurovska) има 4697 Instagram следачи и е рангиран 186. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 0.25 коментари и 148 лајкови на слика и е рангиран 334. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Daniela Gjurovska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Блогер:
Оди на Instagram Топ Листа