Dario Petrovski профилна слика

Dario Petrovski

Dario Petrovski е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@dario.petrovski - European | Auckland | Fitness | sc: dario.p

Место на Instagram Топ Листа

Рангирана 350. (TOP 84%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангирана 388. (TOP 93%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: dario.petrovski

Snapchat: dario.p

Instagram статистика
2255

Следачи
91

Просечен број лајкови на слики
1.75

Просечен број на коментари
41

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Dario Petrovski (@dario.petrovski) има 2255 Instagram следачи и е рангиран 350. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 1.75 коментари и 91 лајкови на слика и е рангиран 388. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Dario Petrovski, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа