Darko Glisic профилна слика

Darko Glisic

Darko Glisic е македонска Манекенка и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@glisicdarko - 🇲🇰Macedonia, Skopje🇲🇰 🙏🏼🍀⚽️👪

Место на Instagram Топ Листа

Рангирана . (TOP None%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангирана . (TOP None%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: glisicdarko

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика

Следачи

Просечен број лајкови на слики

Просечен број на коментари

Слики

Сумирано

Категорија: Манекенка

Моментално, Darko Glisic (@glisicdarko) има Instagram следачи и е рангиран . на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по коментари и лајкови на слика и е рангиран . по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Darko Glisic, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Манекенка:
Оди на Instagram Топ Листа