Darko Spejkovski профилна слика

Darko Spejkovski

Darko Spejkovski е македонска Ријалити Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@spejko - Booking +38978330463 Balkaton

Место на Instagram Топ Листа

Рангирана 14. (TOP 3%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангирана 17. (TOP 4%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: spejko

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
43238

Следачи
1825

Просечен број лајкови на слики
5.75

Просечен број на коментари
305

Слики

Сумирано

Категорија: Ријалити Ѕвезда

Моментално, Darko Spejkovski (@spejko) има 43238 Instagram следачи и е рангиран 14. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 5.75 коментари и 1825 лајкови на слика и е рангиран 17. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Darko Spejkovski, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Ријалити Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа