David Babunski профилна слика

David Babunski

David Babunski е македонска Спортист и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@davidbabunski - Inspiring Human Self Empowerment & Enlightenment. Football player at the service of Humanity's evolution to a higher dimension of Consciousness.

Место на Instagram Топ Листа

Рангирана 19. (TOP 5%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангирана 16. (TOP 4%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: davidbabunski

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
38501

Следачи
1882

Просечен број лајкови на слики
21.0

Просечен број на коментари
706

Слики

Сумирано

Категорија: Спортист

Моментално, David Babunski (@davidbabunski) има 38501 Instagram следачи и е рангиран 19. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 21.0 коментари и 1882 лајкови на слика и е рангиран 16. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти David Babunski, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Спортист:
Оди на Instagram Топ Листа