David Stojanovski профилна слика

David Stojanovski

David Stojanovski е македонска Спортист и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@davidstojanovski - 🌍🌐 SKOPJE , MACEDONIA ➡Economic student 📈 06.12 ♐ I.I.MMXV #KTBFFH 🔱 CHELSEA #CFC ⚪⚽🔵 👻Snapchat-davidstojanovsk

Место на Instagram Топ Листа

Рангирана . (TOP None%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангирана . (TOP None%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: davidstojanovski

Snapchat: davidstojanovski

Instagram статистика

Следачи

Просечен број лајкови на слики

Просечен број на коментари

Слики

Сумирано

Категорија: Спортист

Моментално, David Stojanovski (@davidstojanovski) има Instagram следачи и е рангиран . на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по коментари и лајкови на слика и е рангиран . по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти David Stojanovski, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Спортист:
Оди на Instagram Топ Листа