Dimitar Delevski профилна слика

Dimitar Delevski

Dimitar Delevski е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@dimitar_forza_delevski - Snapchat:ddelevski

Место на Instagram Топ Листа

Рангирана 412. (TOP 99%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангирана 305. (TOP 73%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: dimitar_forza_delevski

Snapchat: ddelevski

Instagram статистика
1561

Следачи
168

Просечен број лајкови на слики
2.25

Просечен број на коментари
206

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Dimitar Delevski (@dimitar_forza_delevski) има 1561 Instagram следачи и е рангиран 412. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 2.25 коментари и 168 лајкови на слика и е рангиран 305. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Dimitar Delevski, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа