Dona October профилна слика

Dona October

Dona October е македонска Блогер и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@donnaoctober - - ♑️ - 📷 © - 📩 donna.october@yahoo.com

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 166. (TOP 40%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 76. (TOP 18%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: donnaoctober

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
5148

Следачи
538

Просечен број лајкови на слики
8.75

Просечен број на коментари
369

Слики

Сумирано

Категорија: Блогер

Моментално, Dona October (@donnaoctober) има 5148 Instagram следачи и е рангиран 166. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 8.75 коментари и 538 лајкови на слика и е рангиран 76. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Dona October, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Блогер:
Оди на Instagram Топ Листа