Dona Sterjova профилна слика

Dona Sterjova

Dona Sterjova е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@sterjovad - You keep me safe, I'll keep you wild💋👑🔥 YKC📚 sterjovad10👻

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 295. (TOP 71%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 129. (TOP 31%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: sterjovad

Snapchat: sterjovad10

Instagram статистика
2851

Следачи
373

Просечен број лајкови на слики
2.25

Просечен број на коментари
172

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Dona Sterjova (@sterjovad) има 2851 Instagram следачи и е рангиран 295. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 2.25 коментари и 373 лајкови на слика и е рангиран 129. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Dona Sterjova, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа