Elena Bozinoska профилна слика

Elena Bozinoska

Elena Bozinoska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@ele.bo - VARDAR 🔴⚫️ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤᴴᵃᶰᵈᵇᵃˡˡ ⁻ˡᵉᶠᵗ ᵇᵃᶜᵏ imvu:Puila snapchat:elenabozinoska

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 141. (TOP 34%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 346. (TOP 83%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: ele.bo

Snapchat: elenabozinoska

Instagram статистика
6138

Следачи
137

Просечен број лајкови на слики
0.75

Просечен број на коментари
372

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Elena Bozinoska (@ele.bo) има 6138 Instagram следачи и е рангиран 141. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 0.75 коментари и 137 лајкови на слика и е рангиран 346. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Elena Bozinoska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа