Elena Pandeva профилна слика

Elena Pandeva

Elena Pandeva е македонска Дизајнер и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@elenapandevaluka - Elena Pandeva – owner at EL Corporation: Elena Luka, Elena luka Home, Fashionel, Foundation Elena Luka

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 48. (TOP 12%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 416. (TOP 100%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: elenapandevaluka

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
15119

Следачи
26

Просечен број лајкови на слики
5.5

Просечен број на коментари
858

Слики

Сумирано

Категорија: Дизајнер

Моментално, Elena Pandeva (@elenapandevaluka) има 15119 Instagram следачи и е рангиран 48. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 5.5 коментари и 26 лајкови на слика и е рангиран 416. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Elena Pandeva, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Дизајнер:
Оди на Instagram Топ Листа