Elena Risteska профилна слика

Elena Risteska

Elena Risteska е македонска Пејачка и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@elenaristeskaofficial - SINGER/SONGWRITER from MKD•Owner at Elena Risteska TP•Face at Croatia Osiguruvanje-Zivot

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 7. (TOP 2%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 50. (TOP 12%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: elenaristeskaofficial

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
64359

Следачи
677

Просечен број лајкови на слики
4.5

Просечен број на коментари
2070

Слики

Сумирано

Категорија: Пејачка

Моментално, Elena Risteska (@elenaristeskaofficial) има 64359 Instagram следачи и е рангиран 7. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 4.5 коментари и 677 лајкови на слика и е рангиран 50. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Elena Risteska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Пејачка:
Оди на Instagram Топ Листа