Eleonora Petrovska профилна слика

Eleonora Petrovska

Eleonora Petrovska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@epetrovska98 - Snapchat: epetrovska

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 148. (TOP 36%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 117. (TOP 28%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: epetrovska98

Snapchat: epetrovska

Instagram статистика
5921

Следачи
400

Просечен број лајкови на слики
5.75

Просечен број на коментари
173

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Eleonora Petrovska (@epetrovska98) има 5921 Instagram следачи и е рангиран 148. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 5.75 коментари и 400 лајкови на слика и е рангиран 117. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Eleonora Petrovska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа