Emilija Risteska профилна слика

Emilija Risteska

Emilija Risteska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@risteska_e - ▶Criminology student 👮 ▶XIX ♒ ▶XXVIII ♡🔐💏

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 281. (TOP 68%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 267. (TOP 64%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: risteska_e

Snapchat: risteska10

Instagram статистика
2996

Следачи
211

Просечен број лајкови на слики
1.75

Просечен број на коментари
427

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Emilija Risteska (@risteska_e) има 2996 Instagram следачи и е рангиран 281. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 1.75 коментари и 211 лајкови на слика и е рангиран 267. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Emilija Risteska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа