Fani Atanasovska профилна слика

Fani Atanasovska

Fani Atanasovska е македонска Манекенка и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@fanianastasovska -

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 409. (TOP 98%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 384. (TOP 92%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: fanianastasovska

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
1608

Следачи
96

Просечен број лајкови на слики
0.25

Просечен број на коментари
461

Слики

Сумирано

Категорија: Манекенка

Моментално, Fani Atanasovska (@fanianastasovska) има 1608 Instagram следачи и е рангиран 409. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 0.25 коментари и 96 лајкови на слика и е рангиран 384. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Fani Atanasovska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Манекенка:
Оди на Instagram Топ Листа