Filip Aleksovski профилна слика

Filip Aleksovski

Filip Aleksovski е македонска Манекенка и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@aleksovskifilip - • Model & Ex professional hanball player • • Booking: aleksovski_f@yahoo.com • • Snapchat: aleksovskif •

Место на Instagram Топ Листа

Рангирана 24. (TOP 6%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангирана 21. (TOP 5%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: aleksovskifilip

Snapchat: aleksovskif

Instagram статистика
30165

Следачи
1355

Просечен број лајкови на слики
7.75

Просечен број на коментари
414

Слики

Сумирано

Категорија: Манекенка

Моментално, Filip Aleksovski (@aleksovskifilip) има 30165 Instagram следачи и е рангиран 24. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 7.75 коментари и 1355 лајкови на слика и е рангиран 21. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Filip Aleksovski, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Манекенка:
Оди на Instagram Топ Листа