Frosina Damjanovska профилна слика

Frosina Damjanovska

Frosina Damjanovska е македонска Блогер и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@frosinad - Next stop: 🏰 Malta 🏰 Visit my blog: 💐www.frosinna.com Mail: frosinadamjanovska@hotmail.com Snap: frosinnad

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 66. (TOP 16%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 132. (TOP 32%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: frosinad

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
12431

Следачи
368

Просечен број лајкови на слики
2.75

Просечен број на коментари
846

Слики

Сумирано

Категорија: Блогер

Моментално, Frosina Damjanovska (@frosinad) има 12431 Instagram следачи и е рангиран 66. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 2.75 коментари и 368 лајкови на слика и е рангиран 132. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Frosina Damjanovska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Блогер:
Оди на Instagram Топ Листа