Frosina Roceska профилна слика

Frosina Roceska

Frosina Roceska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@roceska5 - It's your life don't let others tell you how to live it! 😉🥂

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 168. (TOP 40%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 280. (TOP 67%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: roceska5

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
5121

Следачи
196

Просечен број лајкови на слики
4.0

Просечен број на коментари
611

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Frosina Roceska (@roceska5) има 5121 Instagram следачи и е рангиран 168. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 4.0 коментари и 196 лајкови на слика и е рангиран 280. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Frosina Roceska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа