Gabi Baleska профилна слика

Gabi Baleska

Gabi Baleska е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@gabibaleska -

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 326. (TOP 78%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 266. (TOP 64%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: gabibaleska

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
2493

Следачи
212

Просечен број лајкови на слики
1.25

Просечен број на коментари
159

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Gabi Baleska (@gabibaleska) има 2493 Instagram следачи и е рангиран 326. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 1.25 коментари и 212 лајкови на слика и е рангиран 266. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Gabi Baleska, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа